Central de Neu 12, 5a temporada

mira-el-programa_512En el Central de Neu d’aquesta setmana comencem a Itàlia, on el passat cap de setmana es va disputar la 3a cita de la Copa del Món d’esquí de muntanya amb una individual i una prova esprint. La catalana Marta García aconseguia l’or en l’esprint en categoria promesa i l’andorrana Inka Bellés el bronze. Oriol Cardona va fer-se amb el bronze a l’individual en categoria sub 23.

I Zermat, Suïssa, va tornar a ser l’escenari de l’espectacle de la Skiers Cup que arribava a la 5a edició. Durant dos dies els continents americans i europeus s’han enfrontat en un Backcrountry Slopestyle i un Big Mountain per buscar la victòria amb equips de 9 riders competint un contra un.

I l’estació ceretana de La Molina ha tornat acollir els Campionats del Món IPC de surf de neu. Parlarem amb els màxims responsables d’aquest camp de neu per conèixer la sensibilitat de La Molina en obrir l’estació a tota mena d’esquiadors.

I acabarem al Principat d’Andorra, on per l’estació de Grandvalira han passat els esquiadors més ràpids del planeta. El sector de Grau Roig ha acollit els Campionats del Món de Kilòmetre Llançat i dues proves de Copa del Món d’aquesta especialitat.

I en els nostres breu de neu, parlarem del Freeride Val d’Aran que es disputa aquest cap de setmana, de la mítica Pierra Menta i de la prova d’Alaska del Freeride World Tour.

I un nou concurs que pots trobar al nostre facebook.

Deixa un comentari