Central de Neu 11, 5a temporada

mira-el-programa_511
En el Central de Neu d’avui passarem per l’estació ceretana de La Molina on es va celebrar la 1a esquiada VIP organitzada pels amics del diaridelaneu.cat i laneu.cat. Una experiència privilegiada de la qual van poder gaudir 20 afortunats. Descobrirem tot el que s’hi va realitzar en un dia ple d’activitats.

Vallnord Arcalís acollia finalment la prova del Freeride World Tour ajornada a Fieberbrunn, Àustria, en les categories d’snowboard femení i esquí i snowboard masculí, i amb unes condicions de neu fantàstiques. L’espectacle del fora pista mundial per excel·lència tornava a coronar les muntanyes del Pirineu amb el més pur freeride.

I seguim amb més espectacle, perquè el passat cap de setmana es va disputar a Los Angeles una nova mànega de l’Air & Style. Aquesta gira organitzada per Shaun White porta els millors snowboarders de freestyle del món al màxim exponent.

El Crashed Ice feia la seva tercera parada el passat cap de setmana a Belfast amb una nova prova dels campionats mundials de descens sobre el gel. 24000 espectadors van viure en directe aquest espectacle davant del Parlament a Stormont.

El SFR Freestyle Tour disputat aquest cap de setmana a Vars, la lluita dels continents americans i europeus en la Skiers Cup, el Salomon Quest Challenge i el Campionat del Món de Kilòmetre Llançat de Grandvalira configuraran els breus de neu d’aquesta setmana a Central de Neu.

I recorda que tens un parell de concursos. Sí, sí, un parell. Vés immediatament al nostre facebook i informa’t.

Deixa un comentari