Central de Neu 13, 5a temporada

mira-el-programa_513Avui en aquesta edició anem a terres araneses, on el passat dissabte es disputava el Freeride Val d’Aran, una competició que ha arribat a la seva 6a edició i que enguany ha aconseguit ser prova puntuable pel Freeride Qualifiers amb 2 estrelles. Una recompensa a la bona feina feta.
I no deixem el Freeride, perquè aprofitant que el diumenge passat es va celebrar el dia de la dona, avui us portem una entrevista amb la rider sueca del Team Peak Performance Matilda Rappaport. Rappaport, a banda de participar en el Freeride World Tour, és una de les protagonistes de la pel·lícula “Pure, Shades of Winter”, una pel·lícula feta només per dones freeriders.
I descobrim una de les set estacions que integren Neus Catalanes, l’estació de Puyvalador. Aquest fantàstic domini esquiable ofereix un gran ventall de possibilitats amb 32 km de pistes esquiables i una gran àrea de freeride. Puyvalador es troba al cor del parc natural i regional dels Pirineus Orientals.
El SFR Freestyle Tour disputat a La Clusaz i el Campionat d’Espanya de múixing configuren aquesta setmana el nostre apartat de breus de neu.

I recorda que pots guanyar un equip de roba tèrmica d’Sports HG si entres al nostre facebook i participes en el concurs de la setmana.

Deixa un comentari