Central de Neu 16, 5a temporada

mira-el-programa_516Últim programa de la temporada de Central de Neu, i no per ser l’últim no anem menys carregats de contingut.
Per començar anirem a Grandvalira, concretament a l’snowpark del Tarter, on es va disputar l’onzena edició del Total Fight en surf de neu, i com sempre amb salts i figures realment espectaculars.
La Copa del Món d’esquí de muntanya tancava temporada a Prato Nevoso, Itàlia, on Kilian Jornet va proclamar-se campió del món de les curses verticals.
I també tancava temporada el Freeride World Tour, on dissabte passat es va disputar la gran final a l’Xtrem Verbier, que celebrava 20 anys d’existència. L’espectacle del fora pista consagrava els campions mundials d’aquesta especialitat en una de les millors proves d’aquesta temporada.
I seguirem amb espectacle i ho farem a Lenzerheide amb el Red Bull Skills, la mítica prova d’esquí alpí que combina les 4 disciplines en un sol traçat, dues mànigues i uns sols esquís.
I com ja sabeu, Central de Neu va fer un gran sorteig fa poques setmanes amb diferents regals i un cap de setmana a Vallnord i Anyós Park de franc. Doncs pots saber com va anar tot plegat en el reportatge que tanca el programa d’avui.

Deixa un comentari