Central de Neu 15, 5a temporada

mira-el-programa_515Ja som al penúltim programa de la temporada.
El rider basc Lucas Eguibar va escriure una nova pàgina en la història del surf de neu a Espanya, guanyant el Campionat del Món de SBX. Ho va aconseguir a l’estació ceretana de La Molina, on el passat dissabte es disputava la darrera prova de la Copa del Món d’aquesta disciplina.
I anirem a Alaska, on després de nou dies d’espera a causa de les condicions meteorològiques, es va disputar finalment la penúltima prova del Freeride World Tour, la més esperada de la temporada. La prova americana servia de tall per a la tria dels millors riders que estaran a la gran final de Verbier.
I l’estació andorrana de Grandvalira va acollir, durant 4 dies, les finals de la Copa d’Europa de velocitat d’esquí alpí, tant en categoria masculina com femenina. A la pista Àliga del sector del Tarter es van disputar dues proves de súper-gegant, dues de descens i una súper-combinada.
En els breus de neu d’aquesta setmana us parlarem del Total Fight de Freestyle, de la Molina-Vallter Skimarathon, de la darrera prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya que es disputa a Prato Nevoso, i de la retirada de l’alta competició de la fondista catalana Laura Orgué.

Deixa un comentari