Central de Neu 18, 4a temporada

Ja estem en el penúltim programa de la temporada. Avui passarem per l’snowparc del Tarter, a Grandvalira, on la setmana passada es va disputar el Total Fight en modalitat freeski. Aquesta competició, què aquest any és categoria or, va acollir els millors especialistes de la modalitat on el nord-americà McRae Williams va conquerir el títol de Master of Freestyle a l’estació andorrana.
I no deixarem el freestyle, perquè el World Rookie Fest, després de 10 competicions internacionals, ha proclamat els seus campions del món entre els més joves a Àustria, on vam poder veure que el relleu està més que assegurat, i que les noves generacions pugen molt fortes.
Una estació d’esquí no és un negoci tancat en si mateix, sinó que té una gran repercussió econòmica en el territori que l’acull. Ara que s’acaba una temporada llarga hi ha estacions que tanquen per no tenir pèrdues i altres que continuen pensant en els sectors que l’envolten. Us ho expliquem des de Les Angles, una estació que promou i genera turisme des de fa 50 anys.
I en l’apartat de breus celebrarem els deu anys de la marca Grandvalira i us recordem la prova d’esquí de muntanya La Molina Vallter Skimarathon que se celebra aquest cap de setmana.

mira-el-programa-18

Deixa un comentari