Central de Neu 15, 4a temporada

El programa d’avui ve molt carregat de temes. Et portem les Finals de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí a Soldeu El Tarter de Grandvalira, en el que va ser una setmana carregada de curses i l’estrena en l’alta competició de la pista Àguila.
Unes altres finals, les de Copa del Món d’Snowboarder Cross que es van celebrar a La Molina i on Regino Hernández aconseguia un merescut podi.
Jordi tenas ens va deixar l’estiu passat a causa d’una allau a l’Argentina. El Freeride Val d’Aran 2014 li va voler retre un sentit record entre amics i riders als vessants del Tuc del Bassiver.
I la cursa Bassiero d’esquí de muntanya organitzada per la UEC de Barcelona ja pot dir que és un clàssic, ja que en l’edició del passat cap de setmana celebrava 50 anyets. Des d’aquí li desitgem 50 més, com a mínim.
I també es va celebrar a Suïssa el tradicional Leysin Champs Open, que enguany agafava una nova direcció molt més encaminada a les produccions videogràfiques en el freestyle.
I recorda que tenim un concurs en marxa al nostre facebook, com cada setmana.